Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 | 18000 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

RÓLUNK

Bögös Gábor vagyok, a Top Dog Hungary Kft. ügyvezetője. Kérlek, engedj meg néhány szót magamról és a vállalkozásunkról.

A háziállatok gyermekkorom óta folyamatosan jelen vannak az életemben, melyben a kutyák kiemelt szerepet töltenek be a mai napig, (de a családunk tagja több óriáspapagáj is) így egyenes út vezetett oda, hogy ezüstkoszorús mestertenyésztő lettem és a kutyák táplálásával kapcsolatos összes eleség gyártási folyamatában tapasztalatot szereztem, beleértve a száraz- és nedveseledeleket és jutalomfalatokat is.

Vállalkozásunk 2013-ban, webáruházként indult. Ezen idő alatt a megrendelt termékeket csomagküldéssel és személyes házhozszállítással juttattuk el vásárlóinkhoz. A személyes találkozások által kapott ösztönzések és a helyi igények kielégítése miatt az évek során 2 fizikális boltot is nyitottunk.

Remélem, mind a felhasználói és mind a gyártói oldalon szerzett ismereteimmel és a kollégáink kedves és szakszerű kiszolgálásával segíteni tudunk neked, hogy megtaláld a kedvenced számára legmegfelelőbb termékeket nálunk.

Bögös Gábor