Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 | 18000 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Szűrés

Almok és tartozékok

A lakásban tartott cicás ottonokban elengedetetlen kellék a macska wc , alomlapát, macskaszőnyeg, macskaalmok és a különböző szagtalanítók.
A macska wc-k közül megtalálsz nyitott és zárt fajtákat. A nyitott közül kisebb -nagyobb alomtálakat a cicádnak megfelelő méretben. Peremes alomtálakat, melybe webáruázunkba alomzacskót kis és nagy méretben is megtalálsz.
Zárt cica wc-ből ajtóval és ajtó nélkülit . Az ajtóval rendelkezők meggátolják a kellemetlen szagok terjedését ottonunkban. A lengőajtó megfogja a szagokat , a cica könnyedén jöhet mehet rajta. Nagyon fontos a megfelelő Macskaalmok megtalálása ami több szempont alapján is történhet. Pl. illatosított, csomósodó, szilikonos alom.
Most segítünk egy kicsit a macskaalmok megismertetésében.
Csomósodó Bentonit : A macskaalom világában a bentonitot azért használják, mert képes saját térfogatának 10-szeresére megduzzadni, és felszívja a folyadékokat és a szagokat, amelyek csomókban maradnak, könnyen eltávolíthatók egy lapát segítségével, így a maradék termék érintetlenül marad a további felhasználásra.
Szilikonos : piszok és pormentesek. Kiváló nedvszívó képesség & szagmegkötés
A granulátumokban található mikroszkopikus pórusok mint egy szivacs olyan gyorsan szívják fel a nedvességet. A szagokat és a piszokot belül tartják.
Illatosított almok : Semlegesíti a kellemetlen szagokat és megnöveli a macskaalom
hatékonyságát.
A cica alomtálca legyen nyitott vagy zárt, amennyiben nem szeretnénk, hogy cicánk széthordja az alom darabokat, ami a tappancsára ragad, akkor minden esetben nézzünk szét a macska kilépőszőnyegek között. Ezeket a wc elé szükséges helyezni, így amint kilép a cica egyből erre érkezik, és így a szőnyegen maradnak az alomdarabok, amiket széthordana a lakásban. 
Az alomszagtalanító készítmény illatosított púder formában elérhető a topdogmarket.hu webáruházában, ez kb. 20 kg hagyományos macskaalom szagtalanítását teszi lehetővé