Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 (8-16 óra) | 19990 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Szűrés

Táplálékkiegészítők

A Te Kedvenced a Mi kedvencünk is, ezért webáruházunkban számos táplálékkiegészítőt találsz kutyáknak mellyel hosszú és boldog élete lehet. Kínálatunkban megtalálod a fiatal, felnőtt és , idős vagy éppen az arthrózisban szenvedő kutyádnak megfelelő kiegészítőket.

A táplálékkiegészitő a kutyák életében olyan fontos jelentőséggel bír, akárcsak az emberekébe. Habár a megfelelő minőségű száraztápok tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, illetve izületvédelemhez szükséges összetevőket, akár gyógynövény, akár egyéb vitamin forrás formájában, mégis időközönként ez kevésnek bizonyul. Fontos, hogy ne csak akkor kezdjünk el valamiféle taplálékkiegészítőt adni a kedvencünknek amikor már esetleges probléma lépett fel, hiszen megelőzni könnyebb, mint a “betegséget” rövid időn belül gyógyítani. Milyen kutya táplálék kiegészítőket találsz meg a topdogmarket.hu webáruházban? Talán a legtöbbet keresett az izületvédők, izületerősitők csoportja, emellett pedig immunerősitők, különböző vitaminok (pl. szív- és érrendszerre, allergiára), emésztés támogatás, lazacolajak, valamint tejpótlók vannak.

Ezeket a kiegészítőket megtalálhatod tabletta, folyadék, paszta vagy természetes por formájában, attól függően, hogy melyiket fogadja el szívesebben a kutyusod. 

Kiemelve három kategóriát: Van lehetőség integrált, komplex izületvédők választására is, viszont, ha valaki a kiegészítő elemeket szeretné adni első körben a kutyának, úgy arra is van lehetőség, hiszen kapható külön kollagén, MSM, Új-zélandi zöldkagyló. Szőr- és bőrtáplálásra a jól ismert lazacolaj mellett, ajánlunk esetleg ligetszépe, kendermag, illetve lenmagolajat vagy pedig természetes por formájában a farkaskonyha termékeiből barna algát, spirulinát, sörélesztőt is. 

Emésztés támogatásra a legismertebb Humac termék mellett, ami még hasznos lehet: Agroferm pet sárga por, Farkaskonyha termékei (Humin-pet, Spirulina , Pocak-mix, Zöldike, Tökjó mix, Málnalevél), Probicol-h paszta, Máriatövismag olaj, illetve a Teomann fokhagyma granulátuma.