Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 (8-16 óra) | 19990 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Nyereményjáték Szabályzat

NYEREMÉNYJÁTÉK

 1. Nyereményjátékon való részvétel menete / avagy mit kell tegyél, hogy pályázhass a nyereményért

 

 • 3. Nyereményjáték Időtartam: 2024. április 1-30. között
 • 2. Nyereményjáték Időtartam: 2024. március 1-31. között
 • 1. Nyereményjáték Időtartam: 2024. február 1-29. között 
 • Adj le sikeres, pénzügyileg teljesített és átvett megrendelést a topdogmarket.hu oldalon 
 • Küldje el erre az e-mail címre: topdognyeremeny@gmail.com a megrendeléséről és a kedvencéről vagy a megrendeléséről készült fényképet, valamint a megrendelés azonosító számát

 

 1. Nyereményjáték feltételei

Szervező: Top Dog Hungary Kft. (25071582-2-05)

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező személy, amennyiben megfelel a Szabályzatban foglalt feltételeknek. A nyereményjátékban való részvétel ingyenes, de vásárláshoz és e-mail küldéshez kötött.

 1. Részvétel feltételei

A nyereményjátékban részt vehet minden olyan személy, aki a fent megadott időtartam alatt legalább egyszeri alkalommal vásárol (megrendelést ad le, átveszi azt és a fizetési kötelezettséget teljesíti) a TopDogMarket webáruházában és elküldi emailben a kapott rendeléséről készített fényképet, vagy a kedvencéről és a neki rendelt termékről készült közös fotót.

Tehát a két feltételnek együttesen szükséges teljesülnie. A játék időtartama alatt, sikeresen lezárult és pénzügyileg teljesített megrendeléssel rendelkező, illetve e-mailben (topdognyeremeny@gmail.com) a rendelésről készült képet elküldő személyek jogosultak részt venni. Egy személy annyiszor vesz részt a nyereményjátékban, ahányszor sikeresen teljesíti a feltételeket a játék időtartama alatt. A megrendelés azonosító számok játszanak a nyereményjátékban, nem pedig a vásárlók nevei és az ők személyes adataik.

Ki nem vehet részt: Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói és mindezek hozzátartozói.

 1. Nyeremény

A nyeremény egy sikeresen teljesült rendelés ÚJRA kiküldése a vásárló (pályázó) részére. Változtatásra nincs lehetőség, a nyertes pontosan ugyanazt a terméket (termékeket) kapja, amit korábban rendelt és rendelésével pályázott, majd a sorsoláson kihúzásra került.

 1. Sorsolás

3. Nyereményjáték sorsolás időpontja: 2024. május 6. Hétfő
2. Nyereményjáték sorsolás időpontja: 2024. április 4. Csütörtök
1. Nyereményjáték sorsolás időpontja: 2024. március 7. Csütörtök


A sorsolás helye: https://wheelofnames.com/ oldala amiről, videót készítünk és felkerül a TopDogMarket facebook oldalára

A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik a részvételi feltételeknek megfelelt vásárlók között. Minden résztvevő a megrendelés azonosító számával vesz részt. Tehát, ahány sikeres megrendelés azonosító száma van egy személynek a nyereményjáték időtartama alatt, annyiszor fog szerepelni a nyereményjátékban.

3 nyertes megrendelés azonosító szám kerül kisorsolásra két személy jelenlétében és felügyeletében.

 1. Kommunikáció

A nyereményjáték felhívás és a nyertes kihirdetése a facebook oldalon (TopDogMarket), illetve a weboldalon (topdogmarket.hu) történik. A nyertesekkel telefonon/e-mailben is felvesszük a kapcsolatot.

 1. Adatvédelmi tájékoztató

A nyereményjátékban résztvevők elfogadják és hozzájárulnak, hogy az általuk küldött fényképet A TopDogMarket facebook, illetve weboldalán egy nyilvános albumban közzétegyük, valamint, hogy a megrendelés azonosítójukat a sorsolási folyamat során használjuk. A nyertes nevét nem közöljük teljes terjedelmében a sorsoláskor és hírlevelekben sem, adatvédelmi okokból.

 1. Feltétel elfogadás

A kedvencedről és a megrendelt, átvett termékekről készült fénykép az alábbi topdognyeremeny@gmail.com e-mail címre történő elküldésével a nyereményjáték feltételeinek elfogadását jelenti.