Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 (8-16 óra) | 19990 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Szűrés

Száraztápok

topdogmarket.hu webáruházban megtalálhatod a szuper prémium és prémium minőségű kutyatáp széles választékát a kutyák korának, méretének, fajtájának és specialis igényének megfelelően. Kínalatunkban megtalálhatod eleségintoleranciával, allergiával vagy érzékeny emésztéssel küzdő kutyák számára a legmegfelelőbb kutyatápot.
Idős és öregedő kutyusok táplálkozási igényeinek megfelelő tápokat is kínálunk webáruházunkban , melyek olyan értékes összetevőket tartalmaznak, amivel javíthatjuk a kedvencünk általános állapotát.
Ha speciális, diétás étrendet kell tartania kutyusodnak , kínálatunkban a hipoallergén, a csirkefehérje-,illetve csirkezsírmentes kutyatáp mellett sok glutén-, gabona-, szója-, kukorica- , burgonya, GMO-mentes es egyedi összetételű kutyaeledeleket találsz.

Egy kiváló minőségű kutyaeledel helyes megválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy a kedvencünk egy hosszú, egészséges életet éljen. Egy általános tévhit az, hogy egy kutya mindent kibír, hiszen szervezetük 10x érzékenyebb minden káros környezeti hatásra, mint az emberé. Amellyel kapcsolatba kerülhetnek az rossz minőségű eleségen, a légszennyezésen , a rossz kozmetikumon és például a szennyezett vízen keresztül.

A márkák amik közül válogathatsz: Happy Dog, N&D, Fit Active, CarniLove, Bravery, Brit, Brit Care, Vet Life, Get Wild, Amity, Platinum, Julius K-9, Wolfsblut, Acana Lamb