Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 | 18000 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Szűrés

Jutalomfalatok

A jutalomfalatok a mai világban nap, mint napos használatban vannak, naponta egyszer vagy akár többször is jutalmazzuk kedvencünket. Teljes mértékben beépültek a kutyatartás kultúrájába. Ez akár jelentős részét tudja képezni már az étrendnek is, éppen ezért nagyon körültekintőnek kell, hogy legyünk a megfelelő, jó minőségű jutalomfalat választásában, majdnem annyira, mint akár a száraz kutyatáp, kutyaeledel választásánál. Fontos, hogy olyan jutalomfalatot adjunk a kedvencünknek, ami egészséges és minőségi, tehát vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, illetve magas hústartalommal rendelkezik. 


A topdogmarket.hu webáruház széles választékkal rendelkezik kutya jutalomfalatokat tekintve, legyen az puha, félkemény, kemény.
Amit nálunk biztosan megtalálsz jutalomfalat fajták: természetes, tréning, hipoallergén, fogápolás, rágóbotok, agancsok, rágócsont, filé, stick, rágócsík.
Kiemelendő márkáink, amik közül tudsz választani: Teomann, CarniLove, Christopherus, Dokas, Dr. Clauder's, Snackies, Serrano, JK, Kid's Dog, Farkaskonyha, Kronch, Jack, Braaaf, Denta Life, Alpha Spirit.


 

Milyen jutalomfalat fajták közül tudsz választani? Van amelyikben bizonytalan vagy és szeretnél többet megtudni róla? Olvass tovább és biztosan választ kapsz a kérdéseidre! - természetes jutalomfalatok: 100% -ban természetes húsból, színezékek és tartósítószerek hozzáadás nélkül készülnek. Könnyen emészthető snack, alacsony kalóriatartalommal, illetve nagymértékben hozzájárul a szájhigiéniához. Tisztítja a fogakat, erősíti a rágóizmokat, masszírozza a fogínyt. Biztosan minden kutya kedvence lesz. - tréning jutik tanításhoz, dicsérethez vagy csak éppen munkából hazaérve hirtelen odaadni a kutyusnak kiválóak. Miért hívjuk tréning jutalomfalatnak? A kis méretéből adódóan, hiszen tanítás közben pont annyi időt vesz el, míg a kutyus kicsit megízleli és le is nyeli, míg a nagyobb jutalomfalatokat hosszabb ideig szükséges rágcsálnia. - hypoallergén jutalomfalatok: Ebben az esetben olyan összetevőkből készítik a jutalomfalatokat, amik a kedvenceinkben nem válthatnak ki allergiás reakciókat. - fogápolást támogató jutalomfalatok a szájhigiéniába és a fogtisztításban játszanak jelentős szerepet, ezek általában keményebb állagúak, hogy a fogkövet is szedjék. Lehetnek húsos, gyümölcsös húsmentes, vegán összetételűek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. - kávéfa rágóbot már ismert lehet, hiszen olyan fából van, ami nehezebben szétrágható, illetve ha idővel le is aprítják a kis fadarabokat, sem probléma ha lenyelik a kutyusok, hiszen emészthető számukra, mindemellett pedig 100%-ban természetes. Egyedi illatával elvarázsolja a kiskedvenceket. Rágás során finom rostok válnak le a fáról, így tisztítva a fogakat, illetve allergiás kutyáknak is nyugodtan adható. Ajánlott, ha a kutyusod szereti a fa botokat, ágakat, bútorokat, szék lábát rágcsálni. - szarvas agancs is 100% természetes, emellett gazdag ásványi anyagokban. Hosszan tartó rágóélményt, elfoglaltságot nyújt a kutyának, illetve szagtalan, kellemes ízű. Mindemellett tisztítja a fogakat és segít megelőzni a fogkőképződést.