Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 (8-16 óra) | 18000 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Fekhely, bújó, kaparófa

Mi is lehetne hízelgőbb kedvenceink számára, mint egy kényelmes, jó minőségű, pihe-puha fekhely?
A cicák a napjuknak egy jelentős részét alvással, fekvéssel töltik, így elengedhetetlen számukra a megfelelő kényelem.
A topdogmarket.hu webáruház termékei között megtalálod a beltéri fekhelyek számos fajtáját.
Anyagukat tekintve vannak feszesebb, puhább, szőrmés, mosható huzatos fekhelyeink is. A cicánkat kiismerve olyan szempontok befolyásolhatják még a döntésünket, hogy a párna, bebújós, kuckós vagy esetleg peremes fekhelyeket preferálják - e jobban. Amennyiben cicád a radiátor melegét vagy éppen az ablak környékét szereti, úgy vannak radiátor fekhelyeink, ablakra tapasztható, illetve ablak párkányba tehető fekhelyek.


Kínálatunkban megtalálhatóak kaparófák is, amiből egy komplexebb macskabútor megadhatja cicánk számára a fekhely, kaparófa, bújási, játék lehetőséget egybe.
Miért fontos a kaparófa a macskák életébe ? A macskák rengeteget kaparnak, még pedig azért, hogy a karmaikat élezzék, ehhez legtöbb esetben széket, kanapét, ágyat, szőnyeget használnak. Azért, hogy ezeket a lakberendezési tárgyakat megkímélhessük célszerű kaparási lehetőséget biztosítani a cicának.
A kaparófák nagy részét sisal (szizál) anyagból készítik. A szizál egy természetes rostnövény, amelyet a levélerei mellett található kemény, tartós, erős rostokból készítenek.
A TopDogMarketnél találsz olyan macskabútort is, amelyen van a játékosság kedvéért labda is, ami segít előcsalogatni a cicák vadászösztöneit.
A cicák életébe nem csak a fizikai mozgás a fontos, hanem szellemi kiegyensúlyozottságukhoz elengedhetetlenek a játékos feladatok, erre az egyik legmegfelelőbb eszköz a kaparófa, illetve macskabútor.


51termék