Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 | 18000 Ft felett ingyenes szállítás

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Fekhely, bújó, kaparófa

Mi is lehetne hízelgőbb kedvenceink számára, mint egy kényelmes, jó minőségű, pihe-puha fekhely?
A cicák a napjuknak egy jelentős részét alvással, fekvéssel töltik, így elengedhetetlen számukra a megfelelő kényelem.
A topdogmarket.hu webáruház termékei között megtalálod a beltéri fekhelyek számos fajtáját.
Anyagukat tekintve vannak feszesebb, puhább, szőrmés, mosható huzatos fekhelyeink is. A cicánkat kiismerve olyan szempontok befolyásolhatják még a döntésünket, hogy a párna, bebújós, kuckós vagy esetleg peremes fekhelyeket preferálják - e jobban. Amennyiben cicád a radiátor melegét vagy éppen az ablak környékét szereti, úgy vannak radiátor fekhelyeink, ablakra tapasztható, illetve ablak párkányba tehető fekhelyek.


Kínálatunkban megtalálhatóak kaparófák is, amiből egy komplexebb macskabútor megadhatja cicánk számára a fekhely, kaparófa, bújási, játék lehetőséget egybe.
Miért fontos a kaparófa a macskák életébe ? A macskák rengeteget kaparnak, még pedig azért, hogy a karmaikat élezzék, ehhez legtöbb esetben széket, kanapét, ágyat, szőnyeget használnak. Azért, hogy ezeket a lakberendezési tárgyakat megkímélhessük célszerű kaparási lehetőséget biztosítani a cicának.
A kaparófák nagy részét sisal (szizál) anyagból készítik. A szizál egy természetes rostnövény, amelyet a levélerei mellett található kemény, tartós, erős rostokból készítenek.
A TopDogMarketnél találsz olyan macskabútort is, amelyen van a játékosság kedvéért labda is, ami segít előcsalogatni a cicák vadászösztöneit.
A cicák életébe nem csak a fizikai mozgás a fontos, hanem szellemi kiegyensúlyozottságukhoz elengedhetetlenek a játékos feladatok, erre az egyik legmegfelelőbb eszköz a kaparófa, illetve macskabútor.


53termék