Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 (8-16 óra) | 19990 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

TICKLESS Kid ULTRAHANGOS KULLANCS RIASZTÓ (pink )
TICKLESS Kid ULTRAHANGOS KULLANCS RIASZTÓ (pink )
6 290 Ft

TICKLESS Kid ULTRAHANGOS KULLANCS RIASZTÓ (pink )

Tickless Kid kisgyerekek számára ,egy környezetbarát , emberre és kisállatokra veszélytelen ultrahangos kullancsriasztó készülék, mely ideális megoldást kínál túrázás, séta, vadászat vagy más tevékenységhez amit szabadban töltünk.
vegyszer- és illatanyagmentes készülék

- 36 hónapos kortól ajánlott a fulladásveszély miatt, de a gyártó leírása alapján újszülöttekre tekintve biztonságos

Készleten
6 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 63 Ft
Részletek

Változó frekvenciájú  ultrahangokat bocsát ki a készülék , mely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat .

A Tickless Human készülék anyaga nem mérgező, nem bocsát ki vegyi anyagokat és szagokat. 

-Megelőzést szolgál
-Környezetbarát
-Vegyszermentes
-Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben kullancsot találna, azt azonnal távolítsa el a hagyományos módon vagy keressen fel állatorvost vagy kutyakozmetikust

Használata: 

  1. Húzza ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához, majd nyomja meg egyszer a gombot. A bekapcsolást 4 villanás jelzi.
  2. Az aktiválást követően a gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheti a működést. A készülék nem vízálló, de a nedvességgel szemben fokozottan ellenálló . Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, így abban a nedvesség nem tesz kárt.
  3. A Tickless kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel vagy a nyíláson átvezetett zsinórral a ruházathoz kell rögzíteni, ügyelve arra, hogy a hanghullámokat áteresztő rácsot ne takarja el. A készülék körülbelül 3000 órát működik.
Adatok
Cikkszám
5999566450013
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek