Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 (8-16 óra) | 19990 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Szűrés
Ár (Ft)
249 Ft - 10 990 Ft
Kategóriák

Pelenkák, ürülékzacskók

A kutyapelenka napjainkba elengedhetetlen szereplője a kedvenceink lakásban vagy házban történő tartásának legyen szó kölyök, felnőtt vagy akár idős kutyáról. A kölyök kutyák esetében egy hosszabb folyamat a szobatisztaságra való nevelés, így ezen időszak alatt a legtöbb gazdi alkalmazza a kutyapelenkát. Az idős kutyák esetében pedig akkor találkozhatunk vele hogyha már nehezebben tudja a vizeletet vissza tartani vagy esetleg inkontinencia problémája van.
A topdogmarket.hu webáruházban választhatsz leteríthetős, illetve ráhúzhatós pelenkáink közül több féle méretben. A leteríthetős pelenkáinkat megtalálod olyan formában is aminek a sarkai leragaszhatóak, illetve müanyag kutyapelenka rögzítőbe is tehető, amely által a kutyusok nem tudnak a pelenkával játszani, elmozdítani azt, illetve szétszedni. A kutyapelenkára való szoktatás legegyszerűbb formája a pisilés utáni jutalmazás, vagy helyhez szoktató csepp alkalmazása. A ráhuzhatós, illetve az inkontinencia pelenkák különböző méretekben léteznek, a kutyus haskörfogata alapján mérhető le a legpontosabban. Az inkontinencia pelenka egyik pozitív tulajdonsága még, hogy mosható és plusz betét vásárolható hozzá. 

Az ürülék zacskó a kutya sétáltatása során az egyik legfontosabb kellék. Ezeknek több fajtája ismert a lebomló, újrahsznosított anyagból készült, naturálisak, illetve színesek. Ehhez tartódoboz is megtalálható a webáruházunkba ilyen példéul a flexi varió multibox. Ezeket a tartódobozokat az ember könnyen magára vagy a pórázra akaszthatja, így semmiképp sem zavaró egy séta során.


42termék