Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 (8-16 óra) | 19990 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Szűrés
Ár (Ft)
890 Ft - 34 990 Ft
Kategóriák

Kiképző eszközök

A topdogmarket.hu weboldalán a kutyakiképzéshez, tanításhoz , beszerezhetsz mindent amire egy kutyaiskolai vagy otthoni képzés során szükséged lehet. 
Kínálatunkban megtalálható : a klikker (clicker),  jutalomfalat tartó, nyakörvek , hosszú póráz , rövid póráz, síp , labda , puller , harapóhurka , apportfa , fogásfejlesztő párna.
Jutalomfalat kínálatunkban pedig sok apró falatot találsz ami nagyon hasznos a kiképzés, jutalmazás során .

A kutyakiképzés -t végezhetjük otthon, de bízhatjuk szakemberre is , ők nem a kutyát tanítják, hanem a gazdának segítenek elsajátítani, hogy Ő hogy tanítsa meg a kutyát a helyes viselkedésre ( az egyes parancsokat és a hozzájuk tartozó mozdulatokat ),  az olyan alapvető feladatokat  tanulhatják meg a kedvencek, mint az ülés, fekvés, gazdi mellett sétálás pórázon, póráz nélkül, engedelmesség a hívásra, és később  összetettebb feladatok és  parancsok követésére is képesek lesznek.   
Már kutyaoviba is azért kell vinni a kutyusunkat, hogy jól szocializálódjon és a helyes viselkedés alapjait is el tudják sajátítani.

 


42termék