Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 | 18000 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Julius-K9 IDC Kaucsuk labda Zárható fogóval 50mm
Julius-K9 IDC Kaucsuk labda Zárható fogóval 50mm
3 990 Ft

Julius-K9 IDC Kaucsuk labda Zárható fogóval 50mm

Julius-K9 IDC Kaucsuk labda fogóval 50mm

Nagy teherbírású zsinórral, melynek fogantyúja zárható.
Készleten
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
Julius-K9 IDC Kaucsuk labda fogóval 50mm

Az IDC kaucsuk labda természetes kaucsukból készült, különösen stabilan rögzített, nagy teherbírású zsinórral, melynek fogantyúja zárható, bősége gumi-csúszóval állítható. Ezzel elkerülhető, hogy a kutya a játék során abba belelépjen.
Az IDC labda a zsinóros labdák egy forradalmian új generációjának képviselője. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami már megszokott a Julius K9 által forgalmazott labdák vásárlói számára - mitől más mégis, miért keresi a legtöbb kiképző ma már ezt a változatot? Az IDC labda különlegessége egy ötletes újításban rejlik. A zsinór végén található hurok ugyanis állítható nagyságú, tetszés szerint akár teljesen le is zárható. Ez a praktikus formai elem több olyan problémára is megoldást kínál, ami a zsinóros labdák használatánál gyakran felmerülhet.

A zsinóros labda kiválóan alkalmas eszköz a munkakutyák fogásbiztonságának játékos kialakítására. A huzakodós játék közben fontos, hogy a kiképző stabilan és kényelmesen tartsa a “zsákmányt”. Az állítható huroknak köszönhetően mindenki könnyen saját csuklójára igazíthatja a zsinór végét, megkönnyítve ezzel a kutya testsúlyának megtartását.

Előfordulhat, hogy a nagy lendülettel dolgozó kutyák saját magukat sem kímélik, csak hogy minél előbb teljesítsék a feladatot.
Azoknál a zsinóros labdáknál, melyeknek stabil hurok található a végén, fennáll a veszély, hogy a rohanó és hirtelen forduló kutya lába beleakad a zsinórba, így egy óvatlan mozdulat vége könnyen lehet végtagrándulás vagy ficam.
Az IDC® labda zsinórja végén a hurok egyetlen mozdulattal lezárható, így az igazi munkamániás kutyák számára teljesen biztonságos.242BLC-50
vagy
22JK9-BLC-50
Adatok
Termék szám
22JK9-BLK-50
Cikkszám
5999053686338
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek