Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 | 18000 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Szűrés

Játékok

Mi az ami minden kutya napjaiban fontos szerepet tölt be? Egyszerű a válasz a kutya játékok. A játékok vidámságot és változatosságot hoznak kutyák mindennapjaiba, és fontosak négylábú barátod fizikai és szellemi gyakorlásához .Ezzel tudják a legjobban lekötni magukat, sok kutyus azt veszi jutalmazásnak, ha éppen kap egy új klassz játékot.
A TopDogMarket kínálatában számos játék közül válogathatsz kis kedvencednek, legyen az egy bolyos plüss, egy strapabíró gumi , egy kihívó stratégiai játékok, fogtisztítós játékok, vagy dobálós játékok . Játékot is különböző szempontok alapján választ a gazdi. Minden kutyának megvannak a saját igényei, ezért fontos, hogy a neki megfelelő játékokat válasszuk. Íme néhány tipp, amelyek segítenek megtalálni a kutyád számára ideális játékot: Ügyelj arra, hogy a kutyád méretének megfelelő játékot válassz. A túl kicsi játékokat le lehet nyelni, míg a túl nagy játékokat nehéz kezelni. Legyen puhább, mert még fog váltás előtt van a kölyök kutyád vagy éppen idősebb már és óvni szeretnéd a fogazatát? Legyen keményebb, mert egyszerűen minden játékot szét rág 5 perc alatt a kutyusod? Legyen sípolós, mert megőrül érte ? Legyen olyan játék, amivel Te is tudsz vele játszani, akár egy köteles labda, vagy egy rágókötél? Legyen dobálós labda játék vagy frizbi, amivel a mozgás igényt is ki tudod részben elégíteni? Legyen olyan, ami tisztítja a fogakat illetve a fogínyt? Megannyi lehetőség közül tudunk választani és ezek után jönnek azok a kérdések, hogy milyen anyagból készüljön latex, gumi, fonal, kaucsuk? Vagy egy jó közös stratégiai játék ? egy igazi közös program , melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy kutyát fitten tartsák és szellemileg serkentsék. Kiskutya érkezett a családba? A közösen etöltött idő és a közös játék különösen fontos ezekben az izgalmas korai időkben. Te és kutyád megismerhetitek egymást, és megerősíthetitek a köztetek lévő köteléket, ugy hogy közben sokéle mindent megtanítatsz neki. A bújós játékok segíthetnek enyhíteni az unalmat és a stresszt azáltal, hogy játékra és ölelkezésre ösztönzik négylábú barátodat. Denta Fun fogtisztítós játékok széles kínálatát is megtalálod webáruházunkba melyek nem csak játékra , rágásra jók hanem a játékok barázdái megtisztítják a fogakat és a fogközöket, gyengéden masszírozzák az ínyt és a mentolos változat rissiti a leheletet is.
Tehát egy-egy játék vásárlásánál figyeld meg a kutyád, hogy megtudd, milyen játékokat szeret . Van amelyik kutya szereti a nyikorgó , hangot adó játékokat, míg mások inkább rágnak vagy hoznak.  Ha megfigyeled kedvenced reakcióját a különböző játékokra, jobban el tudod dönteni, hogy mit élvez a legjobban. Amiket nálunk biztosan megtalálsz márka: Julius K-9, Kong, Comfy, Trixie, Jk
Ha neked is fontos, hogy például este a sötétbe is tudjon játszani a kutyusod, válassz a LED-es játékok közül, amit biztosan látni fogtok a sötétben is. Amennyiben kiképző játékot keresel apportfa, illetve a Julius-K9 játékok közül biztosan találsz számodra megfelelőt, hiszen ezek tartósak és megbízható anyagból készülnek.